Slngrms İdrar yolu enfeksiyonunda neler yaşıyorsunuz? Ben 27 haftalık hamileyim özellikle vajinada baskı ve ağrı bacağımı kaldırırken, yatakta dönerken ağrım oluyor, enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum bunları yaşayan var mı enfeksiyonu olup?
defnekusum Slngrms aynı durumlar ben de de var ama o haftalarda yoktu ben de 30 dan sonra falan başladı ama başından beri idrar yolu enfeksiyonum var 3 kutu antibiyotik bitirdim şuan yeniden başladım asla bitmiyor asla hafifliyor ama bitmiyor ilaç harici dikkat ediyorum iç çamaşırı değişikliği vs olsun ama dediğim gibi bitmiyor maalesef
Annekuzusu123 Slngrms benn hemde en alasıyla yaşıyordum şu an bu sebepten hastanede yatıyorum 29+1 kasıklarda baskı ağrı vardı bel bacak ağrısı
Slngrms @defnekusum sizde mi bu durumları yaşıyorsunuz? O zaman enfeksiyon kaynaklı bunlar oluyor diyebiliriz
gamzeuysal59 Ben de 18. Haftadayım idrar yolumda enfeksiyon var 2. Kutu antibiyotikteyim hala geçmedi. Bir kaç gündür de kahverengi bir akıntım oluyor arada da kasıklarımda ağrı. Dün korkudan acile gittim sorun olmadığını söyledi ama akıntı devam ediyor var mı böyle bir durum yaşayan ?🥹
Annekuzusu123 Slngrms evet damardan alıyorum antibiyotikler fayda etmediği için haftaya cumaya kadar devam edicem Allah izin verirse