greybrde Merhaba hanımlar bir şey için niyet edip okumak istiyorum lakin nette kimi sitede 7 gün de bitirmek gerek yazıyor net bilen var mı?
Su123 greybrde bunu bilmiyorum ama ben 312 tane ayetel kürsü okuyorum bir günde en son fatiha ihlas okuyup niyetimi dua olark ediyorum üç kere yaptım üçüde oldu allahın izniyle
Zeoo greybrde merhaba ben de okuyorum ama 7 gun şartını ilk defa duyuyorum. Çevremde okuyanlar çok oldu kiminin 2 ay kiminin 3 ay sürmüş bu kişinin kendi iradesine göre ne kadar okursan gün içinde
Denizz43 greybrde bu 40 bin ihlas niye okunur bilmediğim icin soruyorum yanlış anlamayın benimde istediğim bisey var bende yapabilirim okuyabilirim
Morrinah greybrde bende niyetlendim ama 7 gün diye duymadım gün zorunluluğu yok diye biliyorum onh en doğru nerden öğrenebiliriz ki ben birde başda euzu çekiyorum sonra sure başında sadece besmele çekiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Zamazingo Su123 balım Su123 Fatiha ve ihlası kaç kere okuyorsun birde önce mi niyet ediyorsun dualar bitince mi cevap verirsen çok mutlu olurum 🥹🤍
Talentedmom greybrde her seferinde beslemele çekmek yeterli tekrar niyet etmene gerek yok diyanete sorabilirsin
Su123 Zamazingo ben önce ayetel kürsü yü okuyorum tam 312 tane olduktan sonra bir ihlas bir fatiha bir tanede tekrardan ayetel kürsü okuyorum sonra niyetimi ediyorum bitiriyorum allah kabul etsin inşallah şimdiden niyetinizi🌸