demirrleydi_ Leylak34 bende öyle düşünüyorum ben dahil etrafımdaki hemen hemen herkesin bebeği erkek ama çoğu kişide tam tersini söylüyor
momandboy_ Leylak34 bir oğlumuz vardı birde kızımız olsun istedik hatta çin takviminde de kız çıkmıştı ama megersem bir prens geliyormuş şuan gebeyim 18+1 den merhaba
Ervahayal Asklim kaç haftalıkken netleşti canım bacak arası tam gördünmü yanılma çok oluyor denilıyor
Asklim Ervahayal buradaki herkes erkek demişti Çin takvimi yapay zeka hep erkek demişti nasibimizde kız varmış hayırlısıyla gelsin
Ervahayal Asklim başta en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması rabbim iki evladıda arartırmasın inşlah benımde 2 kızım var 3.gebeligim
Asklim Ervahayal amin inşallah zaten Allah olmayana versin hayırlısıyla bunu da doğrayım çocuk defteri kapanacak belki yıllar sonra
Asklim Ervahayal bana 13 haftalıkken şehir hastanesi de kıza benziyor dedi ama önce erkek tadı sonra %70 kızladı ben 2 hafta daha bekledim özele takipliyim zaten o da %100 kız dedi değişmez dedi bacak arasını falan gösterdi
Ervahayal Asklim banada erkek dedi hiç yanıldığı görmedim ilk sende duydum cnm ben yumurtlama çatlamayı değerlendirdim planlı gebelikti benimki