Zamazingo Elsanur kız gibi hissettim balım sağlıkla huzurla bereketle gelsin cinsiyeti her ne olursa olsun 🪬🤍🌸
Elsanur hayirlisi06 @Fograt @mrvunn kız bebekkk buradaki herkes erkek dedi ilk başta bugün doktorumuz kız dedi 😂💖
Parek00 Elsanur kimler erkek dedii :)) Bana da birkaçı erkek dedi çoğunluk kız haftaya öğreneceğim. Siz kaç haftalık öğrendiniz ?
hayirlisi06 Elsanur benimde kıza benzetti ama benmki 12+4 Cook çok erken sadcee bir tahmin dedi İkı kızım var 🤷♂️ Hayırlı sağlıklı Salih oğullarım olsun amin… İkı kız olunca insanının gönlünden geçiyor. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
mrvunn Elsanur Ayyy maşAllah, hayır ile sağlık ile gelsin insAllah😍🥲 Bana da dua edin lütfen tek kızım 4 erkek arasında büyüdüm, 1 tane oğlum var şuan ki bebeğimin kız olmasına çok çok ihtiyacım var🥹
Elsanur Parek00 13 te öğrendim Valla çoğu dedi profilimde eskilerde vardır ultrason fotoğrafı atıp tahmin istediğim
Elsanur hayirlisi06 bizimkide tahmşn ama doktorum kesin yani yine de 16. Haftada söylerim dedi ilk çocuğumda da o şekilde davrandı. İnşallah rabbim gönlündekini versin sağlıkla sıhhatle benimde oğlum var ilkimde oğlum olsun çok istedim de bu fark etmezdi kız erkek ne olursa sevinecektim 😂 belki 3. De benimde zoruma giderdi 2 erkek insan kız çocuğu ister tabi
hayirlisi06 Elsanur dua edin ben sağlıklı ve hayırlı olsun istiyorum tabiki iki kızdan sonra erkek olsa güzel olur Rabbım büyüktür 😍🙏