Yazmelegi_ Miniminiminnos kimisi de ilkini tetanoz ikinciyi karma yaptırıyormus bakalım benim daha zamanım var diye sormadım bende merak ediyorum nasıl olcak
Gul1402 Miniminiminnos 20. Haftada saglik ocağincaki ebe ilk karma 2. Tetenoz olacak dedi karmayi oldun beb
Gulcan_15 Miniminiminnos ben 24 de karma 28 de tetenoz oldum zamanım dolmuştu çünkü beş yıl geçmişti üzerinden
Zero93 Miniminiminnos Ben 23.haftada karma olanı oldum. 1 ay sonra sadece tetenoz vurulacak dedi. Doktorum karma olani ol demişti. Bir dahaki kontrolde soracağım tetenozu yaptırayım mı diye. Bir yan etki olmadı şükür bende sadece 3 gün kolum ağrıdı
Svilayyy Yazmelegi_ Kaçıncı haftada yapılıyor aşılar ben 17 haftalığım bir bilgim ypk kimse bir şey söylemedi
Yazmelegi_ Svilayyy ben kızımda ilk doz tetanozu 24 te yaptirmistim diye hatırlıyorum ebe arayip bilgi veriyordu bana bunda da o arar muhtemelen
ipek-15 Miniminiminnos tetanozun üzerinden zaman geçtiyse 2 doz vuruyorlar diye biliyorum. İlki karma aşı ikinci tetanoz 30. Haftaya kadar yolu var dediler bana