Cennetkokulumeleklerinannesi Arkadaşlar iyi akşamlar bugün 12+0 haftalık olduk bebeğimizin cinsiyetini öğreniriz diye hayal ederken ölçümlerde ense kalınlığı çıktı NT- 3 mm dedi 3 den üzeri riskli gruba giriyor dedi doktor devlette ücretsiz yaptırabilirsin dedi birde kan alıp yurtdışına gönderiliyor isterseniz yapalım dedi 3 bin civarı ücreti sorum şu ense kalınlığı olup ölçümleriniz kaç çıktı ve sonuçlar nasıl çıktı çok üzgünüm bana yardımcı olurmusunuz not benim şuan 5 yaşında olan kızımda da bu ölçümlerde çıkmıştı amniyontes yaptırmıştım sonuç kızım sağlıklı doğdu ve çok zeki masallah bana kalsa bebeği aldırmayacağım için hiç birine gerek yok ama birşey çıkarsada kendimi hazırlamak isterim
ayaniz Cennetkokulumeleklerinannesi para tuzagı olarak görüyorum bu testleri.. bu teste para veripte sonucu kötü cıkan kimseyi duymadım bosuna kafalarını karıstırıp hamileligi zindan ediyolar insanlara..
Emell Cennetkokulumeleklerinannesi valla ölçümler çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Bebegin pozisyonundan bile böyle çıkmış olabilir. Icini ferah tut .
Baysalli Cennetkokulumeleklerinannesi benim 4 yaşında bı kızım var ikinci gebeliğimde 36 mm çıktı bizim de 3 u geçtiği için amniyosentez yapılacak bekliyorum gününü ilk kizinizda da ölçüm aynı mıydı amniyosentezde bı sıkıntı oldu mu acaba
FtmaOngn Canim benim ablamınki tam o şekildeydi oda sıvı aldirdi onunda o şekilde çıktı temiz çıktı sonuç ama iste zaten o sonuçlar herzman doğru olmayabilior eğer aldırmayı dusunmuosn 3 bin lira falan çok gereksiz yanı ben suan 15 haftalık hamileyim benim sonucum 0’9 çıktı yanı temiz çıktı
Cennetkokulumeleklerinannesi FtmaOngn ya işte önceki kızımda karnımdan aldırdım çok stresli birsey ee bu kanda ücreti yüksek ama kesinlikle baktırmanı isterim dedi eşimde neyse ne baktıralım diyor ve inanıyorum sonuç iyi çıkacak
Ayazayaz Cennetkokulumeleklerinannesi evet Canım onu yaptım hiç takma kafana mevlam ne eylerse güzel eyler ben testi yaptım ama 22 haftalıkken tekrar ense kalınlığı çıktı kalbinde beyaz leke çıktı Allah’a emanet diyorum artık kurcalamıyorum doktora gittikçe üzülüyoruz sadece bir an önce doğurmak istiyorum 😔 daha 24 haftalığım
Cennetkokulumeleklerinannesi Ayazayaz üzülme cnm rabbim ne verirse emanne ama işte üzülüyor insan bu kanı ücretlimi yaptırmıştın birde koldanmı alıyorlar kan
Ayazayaz Cennetkokulumeleklerinannesi aynen rabbime emanet ücretli yaptırmıştım 3.200 tl ye yaptırmıştım sadece. Koldan kan vermiştim 15 gün de sonuç çıktı
Cennetkokulumeleklerinannesi Baysalli Diger kızımda 3.4 dü hiç bir sıkıntı olmadı azıcık hafif agrı oldu ertesi gün o kadar ama çok stres oluyor insan bebek hareket ederken görüp iğnenin batırılması ürkütüyor insanı yoksa başka sorun olmadı cnm
Baysalli Cennetkokulumeleklerinannesi anladım teşekkür ederim bana 4 Mart'a gün verildi ama.bebegimi kaybetme korkusu var yaptırmasam.mi acaba diye de düşünüyorum
Cennetkokulumeleklerinannesi Baysalli canım evet tehlikesi var ama yaptırmasanda 9 ay nasıl geçer bilemedim ona göre hazırlarız kendimizi ama yüce rabbim sağlık versin inş bebişlerimize
Baysalli Cennetkokulumeleklerinannesi evet işte sadece bilmek.icin yaptiricam.ben de yoksa aldırmayı düşünmüyorum Rabbime emanetler