Annekuzusu123 Talentedmom Trendyoldakimi bende orayı düşünüyorum zaten de 650 TLydi kolanya şişesi hediyeli o zaman Eylül 1 de sipariş versem daha iyi sanki demi
Talentedmom Annekuzusu123 bence daha mantıklı olur doğuma 2 hafta var hatta 1 haftamızla mı versem sipariş diye düşüyorum kolonya hediyesi yok galiba sen nereye baktın ?erir mi dedim gelene kadar kargoyla gelecek ya sıkıntı olursa herşeyi karşıları dedi
Annekuzusu123 Talentedmom trendyoldan baktım 3 gün yapılması 3 gün de kargo olsa 6 gün toplam yani ama erimiyor ona garanti veririm ben nikahımda aldım Eylül sıcağın da hiç erimedi
MerveBasknpek Bende bugün araştırdım biraz tunachocolate diye bi sayfayla konuştuk ama netleştirmedim trendyoldan da satışları var İnstagramda daha uygun fiyatı bakarsanız.
Talentedmom MerveBasknpek Tuna’ya da baktım ama kakao ağacı daha mantıklı geldi istediğim konsepti de yapacaklar Tuna havale ile alıyor ödemeyi o yüzden Trendyol daha güvenilir geldi
MerveBasknpek Talentedmom banada istediğimi yapabileceğini söylediler bakalım yarın bi taslak hazırlayıp gönderecekler beğenirsem yaptıracağım
Embu Talentedmom bu sıcakta yolda erir diye düşünüyorum pastaneden ya da nişan çikolatası satan yerlerden bakıcam gerçi benim eylülde doğumum ama kızımda da etiket çıkartıp pastaneden kapalı madlen alıp yapmıştım
Talentedmom Embu bakalım nasıl gelecek merak ediyorum ben de erirse de yapacak bir şey yok doğum olacak aldığım yer mağdur etmeyiz dedi
Auri @Aliaras2022 Çikolatalarım birkaç gün önce elime ulaştı Ben beğendim paket falan güzeldi Erime de olmamıştı
Auri Aliaras2022 Teşekkür ederim 10 günde falan ulaştı elime siparişten sonra Aşırı geç sayılmaz zamanınız varsa bence