Talentedmom Selam kızlar; Bebek çikolatası alacağım çok aşırı pahalı olsun istemiyorum metal kutu tercihim nereden aldınız ?Paylaşırsanız sevinirim
Lutfiye_eren Talentedmom ben kutuda yaptırdım çikolata ve kolanya şişesini eloraashopp instagram adresi
Lutfiye_eren Talentedmom @eloraashoop da yaptırdım istediğim tasarımla memnun kaldım öneririm toptancı zaten
Talentedmom mrp2023 benim de 2 haftam kaldı erimez heralde bilmiyorum ki anca hazırlarlar diye düşünüyorum
Sumiire a-koroglu kargoda gelene kadar erimez mi bu sıcaklarda bende alacaktım ama vazgeçtim sırf bu yüzden
mrp2023 Talentedmom 3-4 iş gününde kargoya veriliyormuş trendyolda bi satıcıya sormuştum zaten bebek çikolatası yazın çıkıyor
a-koroglu Sumiire hayır hiçbir erime bozulma yoktu bende tereddüt etmiştim 1 günde geldi güneş görmeyen bir yerde saklıyorum
Anneoluyorumhello Talentedmom Bennde trendyoldan yaptırdım minemiss Tasarım aşırı kaliteli canlı baskısı tavsiye ederim başka birçok satıcıda baskıları soluk görünüyordu
Talentedmom Anneoluyorumhello evet buraya da baktım 1000 TL’nin üzerinde fiyatları bir de tasını bilmiyorum nasıl tadı bir de nasıl gelecek bilemedim
Anneoluyorumhello Talentedmom Geçen hafta geldi benimkide hiç erime zarar görme olmamış içine sıcaklık gecırmsin diye folyo gibi kalın bişey koymuşlardı
Meryemdd Talentedmom ebrulim şekerleme bak instagramda çok uygun fiyatları hemde çikolatsı çok lezzetli canım. Ben hep ordan yaptırıyorum 🥰