_momandbaby hiç açılmam yok dün kontrolüm vardı, yarın yine var. 41e kadar bekliycez gelmezse suni olucak onunlada gelmezse sezeryan dendi. açılma olması için ne yapmalıyım vallahi moral kalmadı
Aleynanaz _momandbaby bende 38 im bana da 40 kadar gelmezse suni denildi açılmam hiç yok merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum sıcak duş hepsini yapiyorum ama yok
mamacitaa_ _momandbaby korunmasız cinsel ilişki, ahududu yaprağı çayı, çömelerek yer silme gibi gibi yöntemler var ben deneyimlemedim daha ama bildiklerim bunlar, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🙏🏻
Sila41_ _momandbaby bende 36+4, sancılarım çıkıyor ama açılma vs. Yok doktorum evde çekeceksin bu şekilde doğum olmaz dedi, buralarda bekleyeyim
K-ader ben de 38+2 yim burda bekleyeyim bari bebek kanala inmiyor elimden gelen her şeyi yapıyorum ağrım var ama düzensiz 40 a kadar kendi gelmezse suni sancıyla doğum başlatılacak inşallah hepimiz kendi sancılarımızla yaparız doğumu ❤️🥲
Nttm 40+3e kadar yürüyüş pilates ananas merdiven inip çıkma hurma ahududu çayı vs herseyi denedim ama gelmedi suni sancı aldım sonrası sezaryen 🫠 umarım verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız
_momandbaby Nttm bende sanırım bunu yaşayacağım 41e kadar bekleyeceğiz sonrasında suni gelmezsede sezeryan vallahi burda denilen her şeyi denedim hala da yapıyorum ama bi belirti ilerleme yok nişan yok su yok, yarın tekrar kontrolum var🤷🏻♀️
Nttm _momandbaby bende de öyle oldu maalesef 🥲 belki bebeğin kendi doğumunu başlatmasını beklemek gerekiyordu ama kaka yapabilir ya da 4 kiloyu bulursa doğum zor olur sözlerinden insan korkup suni sancıya razı geliyor sonrası sezaryen işte 🤷🏻♀️
_momandbaby Nttm aynen öyle suni de strese sokuyormus öyle diyorlar hayırlısı olsun vallahi bi sabah olsaydı