Ftmaaaaaaa Selam arkadaşlar ben evlendikten sonra yüzün beter mahvoldu hiçbir şey yapama rağmen yani bakım yapmıyorum yani ne yalan söylüyorum yani o kadar her şey o kadar pahalı ki çünkü yüzümde çok leke var güneş lekesi sivilce lekesi sivilceler hatta var doğum lekeleri falan var güneş lekeleri çok aslında öyle kararmalar da var güzellik merkezine gitsem eğer orada temizlenir mi yani bir daha çıkarma o izler Bir de acıtıyor mu güzellik merkezi hiç gitmedim de fiyatları güncel fiyatları nedir haberiniz var mı siz hiç yaptırdınız mı yüzünüz temiz oldu mu
Blackkk Ftmaaaaaaa benim de öyle maalesef hamilelik hormonları ve sıcaklardan dolayı aşırı sivilcelendi lekelerim arttı buz kaplarına maden suyu ve limon suyunu dondurup 2 günde bir sabahları yüzüme uyguluyorum sivilceler sönüyor ve gözenekler sıkılaşıyor
Baklavaseverim Ftmaaaaaaa O bakım benim yüzümü daha beter etmişti bir ara yüz temizleme jeli hariç hiç bir şey kullanmadım cildim kendine geldi internetten bakın pirinç maskesi lekeleri açar ev de doğal yapın
TAkilicci Ftmaaaaaaa yani hiç bir şey kullanmayın ama güneş kremi iyi bir şey alın kullanın bereketli oluyor zaten çoğu güzellik merkezine gidip en kral temizliği de yaptırsanız size diyecekleri güneş kremsiz adım atma
Benimadimanne Ftmaaaaaaa ben c vitamini ve pirinç sabunu aldım 60 a burda satiliyodu yüzümü yeni yeni düzelttim çok aivilceleniyordu c vitamini her yüzün ihtiyacı pirinç sabunuyla belki lekelerin geçer bir de sivilce kurutmak için tuzlu sabun vardı onu da alacagm İnşaAllah
yasamkoculeyla Ürünlere o kadar para vermeden de istikrarlı bir şekilde az az bakım yaparak bir gelişme sağlayabilirsiniz bence :)
OzgeKarakaya1 Ftmaaaaaaa glikolik asit kullanabilirsin, senin için iyi olur mu bilmiyorum ama ben kullanıyorum. Cilt lekeleri, kararma, sivilce izlerine falan iyi geliyor, bir araştir istersen, kullanmanı tavsiye ederim ☺️
yasamkoculeyla Maden suyunu buz haline getirip yüzünüze sürebilirsiniz. Düzenli güneş kremi sürebilirsiniz. Evde yapabileceğiniz doğal malzemelerle cilt tipinize uygun peeling, maske yapabilirsiniz. Bir anda mucizevi bir şekilde değişmek yerine az ve düzenli bakımla da halledebilirsiniz diye düşünüyorum ❤️
Baklavaseverim Ftmaaaaaaa Evet cilt bakımı yaptırdım geçen sene köye gideceğim yüzüm belki düzelir diye yüzümü daha çok sivilce bastı komedon doldu herkese iyi gelmiyor o bakımlar bunu anladım güneş kremi de bioderma alabilirsiniz zararı olmuyor oda yine doktor önerisiyle almıştım yüz temizleme jelim de bioderma mavi olanı internette indirim takip ederseniz biodermanın kendi sitesinden alabilirsiniz cilt tipinize uygun olanı seçersiniz benim cildim karma