Sansannesi Kızlar az önce muayeneden geldim benden boğmaca tetanoz kontrol kanı diye bir kan aldılar ama bunu kan bölümüne değil muayene olduğum doktora verdim bana getir dedi çünkü içime de bir kuşku düştü tabi yaptıran var mı bana bir söyleyin nolur :(
Guzel_bebem Sansannesi sıkıntı olmaz bende geçen sene smir testi yaptım doktorum dedi bizde kalacak herkes dedi lavbotara goturecektin Yok dedi burdan alacaklar ve15 güne sonucum çıktı
Sansannesi @Larisabebegim @Bumah insanın aklına herşey geliyor yeni doğan çetesi vs yapılan işlemler diye ama devlet hastanesi bişey olmaz öyle değil mi
Larisabebegim Sansannesi İçinizi ferah tutun peki doktorunuza sordunuzmu hocam ben bukanı size niye getirdim kan bölümüne götürmem gerekmiyor muydu diye
Ceyl-n Ben de 32+3 deyim ikinci gebeliğim böyle bir kan duymadım ve direk doktora vermeniz saçma kesinlikle böyle bir uygulama duymadım. İçinizin rahat etmesi için hastaneye sorun bence
Esseraa22 @Sansannesi ilk defa duyuyorum böyle birşey 33 haftaligim bende böyle dur durumla karşılaşmadım sorsaydiniz keşke ne yapacakmış acaba hergun yeni birşey asi yaptırdınız mi peki