Mom__12 Kızlar bende panik atak anksiyete var lustral yazdı doktor ama kullanmadım geçen gün stresten tansiyonum ilkkk defa 17 oldu ama ilaçsız düştü çünkü stres kaynaklı yükselmişti. Dün kadın doğum doktoru ocean extra mag yazdı ruh halinede iyi gelir dedi akşam içtim evet güzel uyudum fena değildi ilk gün olmasına rağmen ama şuan üstümde bi halsizlik uyku durumu var gözlerim yanıyor normal mi? Doktor 3 5 güne alışırsın vücuduna magnezyum giriyor dedi ama kullanıcı yorumlarını da merak ediyorum
tahamommy Mom__12 15. Haftamdan beri kullanıyorum ve çok memnunum, magnezyumların vücudu dinçleştirmesi 1 hafta 10 günü buluyor düzenli kullanımda inşallah şifa olur sana da, 31. Haftamdayım hala daha hareketliyim çok şükür ona ve multivitamine bağlıyorum ben
Selim_Alparslan Mom__12 bende ocean ExtraMag kullanıyorum cok memnunum geçenlerde kullanmadım midem rahatsiz diye aşırı bacak krampları başlamıştı şimdi tekrar içiyorum 🌸
Mom__12 tahamommy yaaa keşke banada erken verseydi doktorum belki şuan bu yan etkiyi yaşamazdım benim arkadaşımda senin gibi erken başlamış çok memnundu ben bi afalladım 😅😅 inşallah dediğin gibi şifa olur canım sağolasın 🫶
tahamommy Mom__12 normalde doktorlar şikayet olmadan başlatmıyor neden bilmiyorum onu ama, bende kalça kireçlenmesi var ağrılarım başlamadan gözüm korkmuştu kendim başlamıştım doktora bile sormamıştım 😅 hergün içmiyordum ara ara içiyordum ama tabi 28. Haftadan sonra kasılmalar artıyor günde 2 bile içtiğim oluyordu 😪 fazlası da göz seğirmesi yapıyor bide arada bırakıp içiyodum kendimin doktoru oldum artık 😅 ama en iyi magnezyum ocean ve solgar
Mom__12 tahamommy valla benim ağrılarım için devletteki doktor magnorm verdi ama hiç faydasını görmedim hemde hiç resmen portakal suyu içiyordum ve gece sık sık uyanıyordum bunu dün gece içtim uyudum sabaha karşı uyandım tekrar uykuya dalabildim şükür 😅😅 ama doktorum en çokta ruh halim için verdi onada çok iyi gelir dedi bakalım 🥹