sedosko2634 Ya biliyorum çok erken ama bu sabah kontrole gittik keseden falan cinsiyeti bilenler var okudum benim bebişimin cinsiyetini de tahmin edebilecek var mıdır Bir de fetal dna yaptırdınız mı sizce gerekli mi
bilgeebsrn sedosko2634 Keseye göre erkek denir ama kese olayı gerçeği yansıtmıyor. Ama banada erkek gibi geldi. Sağlıcakla gelsin🌼 Fetal dna için pazartesi kan vereceğim. İkili ve dörtlü taramalarda sıkıntı çıkıyormuş. Güvenilirlikleri az. Eğer bütçeniz varsa fetal dna yaptırmak daha mantıklı bence.
Mihribanmuharrem sedosko2634 canm kese değişebiliyor bazen mesela 2 hafta sonra kese şekli farklı olblr kese şekli yanıltıyor inanmıyrm yani 😂
sedosko2634 bilgeebsrn çevremdeki herkes erkek hissediyor :) sağlıkla gelsin inşallah ama cinsiyetini çook merak ediyorum. Fetal dna konusunu araştırıyorum ama bir sorun yokken yaptırmak mantıklı mı emin olamadım
Happy1Anne @sedosko2634 Bebeklerimizin haftası aynı bende 9+3 haftalık hamileyim☺️ bende çok merak ediyorum cinsiyetini
sedosko2634 Happy1Anne sizinle burda iletişimde kalmak isterim ilk gebeliğim bende çook merak ediyorum
sedosko2634 TKumsall evet benim 4 haftalıkken beta hcgm 6000 çıktı öyle öğrendim erken döllenme olduğunu düşünüyorum
bilgeebsrn sedosko2634 doktorunuza danışın o size daha ayrıntılı bilgi verir 🙏🏻 Ama çok araştırdım ben okudum birçok kişi fetal dna dan yana, yine son karar sizin