Terlikpijama Kızlar Stanley termos aldım ama çevirince akıtıyor benimki mi öyle yoksa genel problem mi siz memnun musunuz iade etmeli miyim
Aydngrkm Terlikpijama evet akıtıyor. Boşuna pipet almayın çünkü akıtan yeri pipetin girdiği yer değil. Sürekli korumak düşermemek gerekiypr ama ben su içemeyen biri olarak aşırı memnunum. Öyle güzel soğuk tutuyor ki bu sayede su içimim arttı. Eşim bile başta kızdı alay etti buna bu kadar para verilir mi diye şimdi elimden alıp içiyor oh mis gibi diye😀
NereyeKoyduysanOrdadir Terlikpijama pipetli olan quencher modeli akıtıyor, pipete tıpa koysanız bile ters çevirdiğinizde akıtır. Pipetli olan ice flow modeli akıtmıyor.
Edum Terlikpijama ben kullanıyorum pipetli aynısı tıpalarını aldım çantaya attım hiç akma problemi olmadı
[silindi] Terlikpijama işte o ürün akıtıyor, onun için takılan ürünler var hepsiburada da vs satılıyor onları takınca akıtmıyor deniyor. Ben pipeti içine tekrar gireni aldım onda hiç akıtma olmuyor memnunum. 0,89lt ama ideal yani.
Denizz43 Terlikpijama babamlarin var o termostan alali 1 sene olmuştur belkide gayet memnunlar bi şikayetleri yok