Sindirella-94 Kizlar sabah ilk idrarla yaptım test awox markası en geç 10 dk içinde baktım böyleydi ben çok az bisey görüyorum sanki
melisaemirhan Fotoğrafta bişey belli değil sanki testlere pek güvenme derim gidip kan verebilirsin en güvenli yöntem
melisaemirhan Ben de adet tarihim son 1-2 gün kala gidip kan verip öyle öğrenmiştim test yapmadım hiç testlere güvenmiyorum imkanın varsa kan vermelisin
melisaemirhan Sindirella-94 gerçekten hiç korkma ben ilk gebeliğimde iki tane test yapmıştım silik çıkmıştı öyle sevinmiştim ki ve kimyasal gebelik geçirdim insan üzülüyor ama hayat işte şuan 5 haftalık hamileyim
Sindirella-94 melisaemirhan ayy çok sevindim Rabbım anali babalı büyütsün ne bileyim yavrum yaa negatif olcak diye de cekiniyorum
Sindirella-94 Kizlar şimdi buraya yükledikten sonra birdaha baktım bu ne bir gölge var hayalet çizgi benim gördüğümü görüyormusunuz nasil oldu bu testin markası awox
Byn1998 Sindirella-94 marka güvenilir ben hep bunu kullandım bende 22 temmuzda yaptım bugün yenileyeceğim ne çıkacak bakalım 
melisaemirhan Heyecanını anlıyorum ama testleri boşver gerçekten şimdi kalk ve kan vermeye git en azından kafan rahat olur hemde stres yapmazsın kendi kendine
Sindirella-94 Salise2 ama ama cok tuhaf ilk saat 09.28 de yaptım 5 dk geçti sanki var gibi ama yok da dedim sonra post açtım lütfen bakarmisin kapağını bile kaldırdım attım sonra aradan yarım saat falan geçti boyle
Sindirella-94 mm_m954 kiz yeni post açtım bakarmisin bi ilk 09.28 de yaptım 5 dk geçti sanki gördüm gibi sonra yok dedim yarım saat sonra böyle çıktı
mm_m954 Sindirella-94 kapak çıkar oyile bak kapak ışık yansımasını ayine çizgi Gibi yapıyor ona dikkate ama çizgi var
Sindirella-94 mm_m954 hayatim öyle de yaptım hatta bunu da düşündüm hani üzerinde ince şeffaf jelatin var ya aceba o işlendiği için mi çizgi gibi duruyor dedim Birtane daha çektim simdi hatta baya baya baktım jelatini izi mi çizgi mi diye
mm_m954 Sindirella-94 vala benim de çıkarıdi oyile çizgi 2 gün sonra daha net gördüm biraz ama sonra büyük ihtimal benim dürüm tam HCG saglilandi ve sonra düştü ertesi gün Regl oldum hemde çok erken
Sindirella-94 Sindirella-94 evet bitanem kafam karıştı aceba gerçekten gölge mi yoksa jelatin ıslandı diye mi çizgi gibi çıkarıyor kafam karıştı onkadar detaylı baktım 😂