demirrleydi_ Sdnrymnklc yok canım öyle olması daha iyi düşüp inmemesi iyi yanı bende açlık kan şekeri 60 lara kadar düşüyor bayılacak gibi oluyorum
demirrleydi_ Sdnrymnklc evet tokluk 150 üstü olunca kötü hatta 500 e çıkan hastalar var şeker hastalığı gerçekten berbat bir hastalık hemşireyim acil servisine sürekli şeker hastası geliyodu halleri berbattı şuan en ufak şeker denilince ödüm kopuyor
demirrleydi_ Sdnrymnklc yüksek çıkıyor gebelikte böyle yüksek çıkması daha sıkıntı yüksek ihtimal insülin başlar doktor
Sdnrymnklc demirrleydi_ hayırlısı olsun bebisim saglıklı olsunda gerisi önemsiz kullanırım arkadasım kullanmıstı şükür oglu 40cı haftada dogdu suan 3 yasına gircek darısı bize inşallah
asemvekardesi Ya beni de korkuttunuz bugün de kontrolüm var 30. Haftadayim geçen hafta farkedildi şeker benim 240 karı buluyor bazen bakalım Dr ne diyecek:(
Sdnrymnklc asemvekardesi direk endokrine yollasın oda kontrol etsin hic koekmayın bn agladım 220die biranda 240 250 ye cıktı stres de güneste etkiliyo mesela bunaldım is görürken direk cıkıyo ya bi günde kapı sildim dinlenerek aclık ölcüyodum düşmüs 78 olmus stres cok tetikliyo
demirrleydi_ Sdnrymnklc inşAllah canım insülin sıkıntı çıkarmaz zaten kullanmayınca sıkıntı sağlıklı ve rahat doğumların olsun canım ♥️
asemvekardesi Sdnrymnklc bir ay önce ani bir şekilde babamı kaybettim. Kardeşim ile çok ciddi problemlerimiz var evet hepsi çok etkili oldu
Sdnrymnklc asemvekardesi zaten gebelik şekeri strestende oluyor bnmde düşük tehlikem vardı o yüzden stres cok yapıyordum oda tetikledi