Oyku29 peroksizom maalesef çıkmadı ya. Yarın regl olursam zaten bir şey beklemeye gerek kalmayacak :(
Askannnnn Oyku29 ben reglime dört gün kala yapmıştım negatif çıktı şu an 12.hafta bitiyor içini ferah tut kanda net çıkar varsa
Askannnnn Oyku29 sağlık ocaklarında geç çıkıyor kadın doğum aciline gidebilseydi bir saate çıkardı sen kötü düşünme gebelikte de bebek isterken de çok önemli stres
katlav Oyku29 iki günde bir kan testi yaptırıp artışı kontrol edin. Ben de sizin gibi reglimden 1 gün önce öğrenmiştim. Hem idrar testi ile koyulaşma takip ettim hem de kan testi artışı takip etmiştim.
peroksizom Oyku29 çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun Allah bir ömür mutlu eylesin inşallah eğer benim de pozitif çıkarsa kan testi bebeklerimiz aynı zamanda doğacak ne güzel💞💞💞
Baklavaseverim Oyku29 Olmuuş ben 12 ile öğrendim önemli olan iki günde iki katı artması hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınnn🥳🥳🥳
rvsss Oyku29 50 üstü güzel bi şry bu gözün aydın çok sevindim🫶🏻 iki gün arayla bir daha yaptır yükselirse sağlıklıdır inşallah ama bence sağlıklı🙏🙏🙏