Fridae Kızlar günaydın bazı durumlardan dolayı hastaneye gidemedim ve şeker yüklemesi yaptıramadım şimdi 28+6yım sizce şeker yüklemesini hala yaptırabilir miyim doktor geçen hafta gel demişti ama bugün anca gideceğim maalesef 🤦🏻♀️
S-nss Fridae bence yaparlar ama yapmazlarsa da bir şey olmaz evde kendiniz ölçersiniz açlık tokluk şekerinizi
aybalasmom Fridae yaptırırsanız buraya yazar mısınız. Ben de zar zor randevu buldum ve gideceğim zaman 27 haftalık olacağım. Yaparlar mı haftan geçmiş derler mi merak ediyorum.
Fridae S-nss teşekkür ederimm, böyle geç kaldığım şeylerde şok tedirgin oluyorum maalesef 🥲 9.30a randevu aldım devletten onu bekliyorum şimdi inşallah yapılır yoksa boşuna aç beklemiş olacağım😅
S-nss Fridae yaparlar bir şey olmaz . Endişe etmeyin zaten şekeriniz olsa ultrasondan anlaşılıyor bebeğin suyu fazla oluyor kilosu fazla oluyor uyarıyorşar sizi
Fridae aybalasmom geldim hiç geç kalmışsın falan demedi doktor direkt kan vermeye gönderdi sıkıntı olmadı yani, seni de alırlar bence beni bu haftada aldılarsa🥲