Bebissever Merhaba! İlk gebeligim bu süt sağma makinesi alsam mı almasan mı bilemedim alacagım makine 0 ı 2300 falan ama dolapta 600/700/1000 e var . Acaba cok gerekli olacak mı bana eger öyle ise sıfır alıcam yok degilse ikinci el . Sizcee
Minikbebegimveben Bebissever Bence sıfır alın ya risk almayın elektronik alet ne bileyim bebebao markası da var 1400-1500 e sıfır o da çok seviliyor ona da bi bakın isterseniz
stt-97 Bebissever ben philips Avent almıştım işimi çözmedi, hastane tipi kiraladım bir aylık fiyat performans olarak daha mantıklı geldi. Öncesinde bilseydim satın almak yerine kiralardım
ValideSultan Bebissever çalışan anne misin ? Değilsen gerek yok bence. Ama alacaksan sıfır al çünkü direk tene temas eden bir şey insanlarda bin bir türlü hastalık var. Ama aparatlar ayrı satılıyorsa sıfır sadece makine alınabilir.
Talentedmom Bebissever ben aldım bebebao hiç kullanmamış sütü gelmemiş tertemiz geldi zaten ben de steril ettim
Yaseminbasdag Ben bebebao aldım cok memnunum daha 1 haftalığız ancak tam sütü bitirmediğinde sağman gerekiyor fiyatı 1500 civarı ancak indirimle daha uyguna denk getirebilirsiniz
Fspgmb Tendyllda kiwi nin var iki adet olarak hemde 830 lardaydı ve onunda kullanıcısı çok bence dolaptan o parayı vermek yerine bu şekilde sıfırına bakın derim bende dolaptan falan baktım bu tarz şeylere ama kiminde nasıl kullandıgını bilemiyosun