Ezgicnts Kızlaaarrr kaç gün kaldıı kavuşmaya neler yaptınız hazırlıklar tamam mı anlatında sohbet edelim fikir alışverişi yapalım neler yaptınız bakalım yada yapıyorsunuzzz🦋🦋✨✨🍀🍀
Annekuzusu123 Ezgicnts uygulamaya göre 77 sezeryana göre 63 kaldı hazırlıklar tamam ama hastane çantamız hazır değil yıkamadım elbiselerini enfeksiyon sebebiyle hastanede yatıyorum çünkü haftaya cumaya kadar da buradayız allah izin verirse
Ezgicnts Annekuzusu123 çok geçmiş olsun canım benim inşallah sağ salim sağlıkla alırsın kucağına rabbim yardımcın olsun♥️🦋
Niiillloooyaaa Ezgicnts gelemiyor gelmekte olan yerini baya sevmis gibi 😅 en az bir hafta daha dogurmam gibi carsambadan once dogmayacak gibi geliyor minimum 😅
Limn Ezgicnts uygulamaya göre son 12💕 gün geçtikce daha da zorlaşıyor🫣🫠 sonunu bekliyom artık🌸 Herşeyi hazır bir tek kendisi kaldııı🥰 ben 33 te hazırlamıştım kıyafetlerini ki iyiki de öyle yapmışım sıcaklar beni mahfediyor
Ezgicnts Limn bende hazırlamadım kıyafetleri yıkancak da ütülencek bilmem ne de dolap alamadım daha bi alsam yapıcam