Sementa63 Kızlar kızım kurstayken hasta olmuştu ateşi çıktı, burnu hafif akıyordu. Sonra bana bulaştı burun tıkanıklığı ve geniz akıntım var bunun için ne yapmalıyım zararı olur mu?
Onurbanuu Sementa63 bol bol meyve,su,tavuk suyu corbası,burun tıkanıklıgı ıcın sprey anca o sekılde atlatabılırsınız doktorlar gebelıkte bısey yapmıyor vucut agrısı ıcınde parol dıyolar
Fatmet Sementa63 ben sprey sıktım burnuma valla nefessiz mi kalıyım öleyim mi. Bide bol bol gargara yapıyordum bogazım da kötüydü. Balgam çıkarıyordum zorluyordum öyle rahatlıyordum falan filan. Bide vantilatörün karşısında uyumuşum saçım nemliyken. Komple boku yemiştim. Çok şükür geçti 1 hafta çektim
OzgeKarakaya1 Sementa63 bende grip olmuştum paroldan başka ilaç yazmiyorlar ama eğer kısa bir sürede toparlanmak istiyorsan acile gitmelisin parolu damardan verince daha hızlı etki ediyor
Hamisannee Sementa63 burun tıkanıklığı için Okyanus suyu sprey kullanın taze meyve yiyin parol kullanin geniz akıntısı içinde bal tüketin
2bebelianne Sementa63 sağlık ocağından geldim bugün antibiyotik ve ağrı kesici yazdı sadece o da 22 haftalık olduğum için ilk aylar hiç yazmıyorum dedi soğuk algınlığı ilacı yasak nane limon çayı iç bir iki fincan dedi