Sena54 18.haftamdayim. Kasik agrim var doktoruma gittim bebekte herhangi bir sikinti yok. Bu haftalarda kasik agrisi yasayan var mi?
berjerdekikaolikalev Sena54 Ben yaşıyorum yakın haftalarımız 20ye giricem 2 gün sonra ama yürürken özellikle ağrım artıyor
Ebr_3534 Sena54 ya bende 18. Haftamdayım üşüttüğümüzde karnımız iğnelenir ya öyle ağrım var ve yürüdüğümde de ağrı oluyor 2 gündür öyle umarım kötü bişey değildir
Melisssss1994 Sena54 Çok şiddetli olmadığı sürece normal canım. Bende de ara ara oluyor. Bende iki gündür hissediyorum 🥰Üç beş saniyelik pıt pıt atıyor. Ama herkes de farklı oluyor bu hissetme haftası. O yüzden buna çok takılma.
Pdr Ben de 21. Haftadayım özellikle 17. Haftadan sonra başladı özellikle gün sonlarına doğru çok oluyor. Doktor eğer idrar yolları enfeksiyonu ve kadınsal rahatsızlık yoksa kan akışı yoğun olduğu için kasıklarda ağrı olur normal dedi.
Serenayss Benmde 18+1 çok fasla sol bacagım kasıyor agrısı kramp gibi kuyruk sokumu ağrıyor sanıyorum bilmiyorum tam yani doktor bebk iyi dedi bana kalsiyum verdi kemiklerinde eksiklk vardır dedi ben hissediyorum artık çnkü gaz sancım vs farklı bi durumum yok hareketleri basen hissedyrm 💕🐣
Serenayss Ebr_3534 değildir doktırlar sıyler yoksa iyice bakıldı en son muanemde çok şükür sizde içiniİ ferah tutun bnmde ilk gebeliğim hayırlısı olsun hepimize
Serenayss MelekAnnesi52 sizde hissedersiniz ben hiç kg almadım doktor hissedersin kg almadın büyüyen çoçuğun demişti
MelekAnnesi52 Pdr benimde ilk 🤗benden önceki haftalarda hissedenleri görünce korku düşüyor içime ya 😶
Ebr_3534 Serenayss amin bende çarşamba günü gitmiştim herşey yolundaydı bi sıkıntı yoktu gerçi dün başladı böyle ağrı
MelekAnnesi52 Serenayss benimde kilom aynı ama 69 kiloyum zayıflar çabuk hisseder diyolar doğru mu bilmiyorum 😄