nazifedey Sıcak çok sıcak 26 haftalık gebeyim 35 yaşındayım ama sıcaktan uyuyamıyorum terliyorum sürekli sanki buza yatırsalar beni ancak serinlerim yaa gecede uyulmuyor gündüzde
demirrleydi_ nazifedey bu saat olmuş gözlerim kapanıyor ama sıcaktan yatamıyorum bu sabah saat 7 de uyandım döndüm dolandım yatamadım bide güneş direk odama vuruyo hemen sıcak oluyo olmadı aldım vantilatörü salona geçtim bir saatte orda uyudum sanırım artık öyle yapıcam güneş doğar doğmaz salona geçip yatıcam olacak bu durum değil bide bende huy var ne kadar sıcakta olsa illa üstümde bir çarşaf falan olacak napıcam ben ya nasıl alışıcam üstümü örtmemeye
Nehaber-anne1 nazifedey yatsan yatılmıyor, sıcaklardan eridim su içinde yatıp kalkıyorum. Bazen nefesim daralıyor ve iştahsızlık bulantı , açlık hissi ama sıcaktan yemek istememe. Ve ben yolun daha başındayım. 9 haftalığım.
zynrn nazifedey 30 haftalik olacam ve ustelik ikiz herseyi iki kati yasiyorum gun icinde uc dort kere aglama krizi geliyor sicaktan omrumde bu kadar terlemedim ben bu temmuz ayi bitmek bilmedi banada gunler gecmiyor sanki
nihalclgc Aynı bende 30 haftalık hamileyim klima aldık daha gelmedi 2 gün arkadaşımda kaldım şu an evimdeyim hiç uyuyamıyorum Sıcaktan nefesim daralıyor ve midem bulanıyor
nazifedey @“Rozerinn”#p37460573ona zor alışırsın bende pike örterim illa ama zorluyor sıcak nefesim gidiyor vantilatörde çarpıyor kuramıyorum gebelik yaz aylarında tatil edilain yaa🤣🤣
Asli96 Herkes aynı durumda demekkı çok bunalıyorum bende uyku zaten uyunmuyor ne gece ne gündüz günden hiç bısey anlamıyorum bugün 30haftalık oluyorum ve günler çok zor