babymom2026 Damlasari28 salı pik gördüm çarşamba gece 1de ve aksam 9da degerlendirdim 😊 yani çatlamadan önce ve sonra 😊
rbf11 Damlasari28 selam melekler 💕 benim bu şekilde 23 temmuz son regl günüm gün aşırı şeklinde 28i değerlerdirdim dün ara verdik bugün değerlendireyim mi sizce çatlama olmuş mu anlayamadım 🥹
gnkz Betulceeblog Adetten hemen sonra başladım ben 14 ve 15. Günde 2 tam çizgi gösterdi hangisinde oldu bilmiyorum değerlendirdik ama ara lekelenme başladı 😢
Damlasari28 mrvrm bende yapmaya başladım şuanlık silik çizgi pepapp ayın 28 en dığurgan gün olarak hesaplıyor bakalım gerçekten doğrumu merak ediyorum açıkçası ama sanmıyorum 😂
babymom2026 masal1612 gebelik testi gibi yapıyorsun iki çizgi de kopkoyu çıkarsa yumurtlama zamanindasin demek o çift çizgiyi gördüğün gib ve yarınsı gun degerlendirilmeli
mrvrm Damlasari28 ben uygulamaya bakmıyorum hiç. Ya ovulasyon ya da önceki ayların ovulasyon tarihleri. Hep 13 ile 14. Güne geliyor benim. Bir de akıntı takip edersem tamamdır 😂
masal1612 Damlasari28 rengl 2 gün sonra bitiyo bence yapıcam her gün sabah aksammı olucak bu test bilgi verir misiniz