lizge_2 Biz 26+2 haftalığız sizler kaç haftalık oldunuz doğum tarifi belli mi bizim 15 20 ekim arası gibi olacak sezeryan olacağı için🐣
minismom lizge_2 25+3 dogum tarihimiz belli degil normal bekliyorum bakalım bi aksilik cıkmazsa insallah
1ErkekkkAnnesi lizge_2 24+3 Ekim sonu kasım başı gibi gözüküyor ama sezeryan olacağı için Ekim sonu sanırım sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸
SuEr_Tu1512 lizge_2 25+3 oldukk🥹 Benimde sezeryan olcağı için büyük ihtimalle Ekim ortası falan olur inşallah🙏
Sesssizliikk4434 lizge_2 30+2 oldu bu gece 26 haftalıkken gittim en son doktorum bana ekim sonu gibi olur dedi postun altındaki haftaları görünce şaşırdım bizde mi yanlışlık var acaba Sağlıkla kucagınıza alın 🥰
Heyecanlianne-1 26+0 olduk bugün itibariyle 🙂 sezeryan olacak. Ekim ortası olur herhalde. Daha tarih belli değil
beyyyz Bugün itibariyle 26+3 olduk bizde 🫶🏻 Doktorum 15 ekimden sonra hazır ol dedi. 24-28 Ekim tarihlerinide not al dedi bakalım hayırlısı🙃
maviportakal_ Sesssizliikk4434 27+6 yım ben de ama 18 ekim regliye göre siz daha ileridesiniz eylül sonu mu diyecekti acaba
baby_yalcin 28+3 olduk bugün. Doğum şekli için çok erken daha bebeğim nasıl dünyaya gelmek isterse öyle olacak. Şuanda ters giden bir durum yok çok şükür bende ve bebekte. Vajinal doğumu tercih ederim. 15 ekim tahmini doğum tarihi sat a göre.😊