baharalper 27 Martta yaptım yalan söyleyemem istediğim an genele çevireceklerini söylediler anestezi uzmanı zaten asla yardımcı olmadı erkekti, doktorum gelene kadar genele çevirmediler iki spinal vurdu uyuşmadım dedim inanmadılar bacaklarımı falan desteksiz kendim sedyeye attım en son nabzım 155 olunca bağır çağır genele döndüm ama doktorumdan çok memnunum Derya Yaşar maşAllah öyle güzel dikiş attı ki ve çok ilgiliydi emzirme danışmanı da Esma hanım var yumuşak iyi bir insan diğerlerinden pek memnun kalmadım rica ederseniz geliyor hatta diğer emzirme danışmanlarını da şikayet ettim yatış için 11. Katı isteyin en iyi hemşireler 11. Kattaydı 1,5 ay yattım o katta hala orada mıdır bilemem ama Dilek, Melda, Merve, Zeynep, Tuba ebe çok iyilerdi aynı şekilde asistan doktorlar kontrollere geliyor doktor Vera, Merve,Meryem hanım üçünden çok memnun kaldım mama kesinlikle vermediler çocuk emmediği halde sarılık oldu mama vermek isterseniz çantanızda gizlice bulundurun politika gereği istemiyorlar sormak istedikleriniz sorarsanız ona göre yanıtlarım