gorkemakdmr Arkadaşlar merabalar bu tetenoz aşısını ne zaman yaptırıyoruz sağlık ocağından bizi arıyorlar mı biz mi soruyoruz nasıl oluyor
Dadas gorkemakdmr beni aramıştılar ben ilk dozunu 21 . haftada oldum ikinci dozunu da sanırım 28. Haftada olup bitirmiştim.
Yazmelegi_ gorkemakdmr normalde arıyorlar ama bazıları umursamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 24 ve 28 de vuruldum
Lalakaplangl gorkemakdmr beni de aramadılar ben gittim 26. haftada adacel 3lü oldum 2. doz için 1 ay sonra gideceğim
gorkemakdmr Yazmelegi_ bende arıyor diye biliyorum da o yüzden tecrübesi olan hanımlara sormakta fayda var ☺️teşekkürler bilginiz için
gorkemakdmr Burda okuduklarım çoğu 18 ile 24 haftalar arasında yaptırmış o yüzden soruyorum yoksa sağlık ocağı ile iletişime gececeğim
gorkemakdmr hamilesavis19 anladım bi arkadaşımada demişler gel yapalım demişler teşekkürler bilginize 😌
Kartanesi-24 gorkemakdmr yeni çıkan difteri boğmaca tetanoz 3 lü aşı var ben tek doz ondan oldum 28. Haftamda
Kartanesi-24 gorkemakdmr şuan herkese zaten 1 doz bu karışık aşıdan 1 doz normal tetanoz aşısı yapılıyor, ama ben tek doz oldum önceki senelerden tetanozum olduğu icin