Bsracrr Kızlar 36 haftalık olduk ama bebeğin yönü ters bu haftadan sonra döner mi? Aynı durumu yaşayan var mı aranızda
Herseydenbiktim Bsracrr Bilmiyorum maalesef ama birkaç gun önce arkadas post açmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam 38. Haftasında dönmüştü. Sağlıkla gelsin🎀
Altin23 Bsracrr ne zamandan beridir ters? Ben 26. Haftada gittiğimde makat gelişli dedi doktor 29da gittim hala makat ben de merak ediyorum döner mi diye sezaryen olmak istemiyorum🥺
Herseydenbiktim Altin23 30da gittim, birkaç gun önce tekrar gittim 32 haflaliğim makat gelişti iki hafta içinde dönmüş bol bol yürüyüş yaptım su içtim belki onun etkisi vardır 💖
Bsracrr Altin23 benimde hep kafa yukarıda popo aşağıda ben sezeryan olucam ama son ana kadar beklemek istiyorum öyle oluncada kordon sarkması yada ayak sarkması ihtimalı oluyormuş doktor daha erken alalım diyor ne yapacağımı bilemedim
Bsracrr Herseydenbiktim benim 32 haftada hafif kanamam oldu doktor istirahat verdi yürüyüş falan yapamadım ondan dönemedi belkide
Altin23 Bsracrr ben de aynen beklemek isterim normal olsun istiylrum. Kese patlayıp su gelmedikçe kordon ya da ayak nasıl sarkabilir ki hepsi kesenin içinde sonuçta
Emiinex Bsracrr dönmese bile doğum başladıktan sonra sezeryan olmak istiyorum o yüzden bir günü yok 😅 umarım istediğim gibi olur hayırlısıyla 🌸
Kartanesi-24 Bsracrr sezeryan doğumda bebeğin duruşu önemli mi ki acaba bende sezeryan olacağım şuan 33 haftalık hamileyim de tersti en son
Bsracrr Kartanesi-24 Normal şartlarda önemli değil fakat ben evde vajinal doğum gibi başlamasını bekleyip yani suyumun yada sancının gelmesini bekleyip öyle sezeryana girmek istiyorum. Yani gelişimini son anına kadar karnımda geçirmesini istiyorum