Xaza YncaY net cinsiyetimiz bilinmedi geçen kontrolde doktorum erkek dedi, pazarertesi kontrolum var bakalim şimdi ne söyleyecek😄
Mamiko_2020 Bende de sadece çatlama günü oldu umudum yoktu ama pozitifi gördüm 🥰10 gün sonra 11 haftalık olucak bakalım doktor ne tahminde bulunucak 😍Bende çok merak ediyorum bunu gerçekten
Xaza YncaY evet çatlama gününen bir gün sonra ve bir gün önce ilişkide olduk sonrada ilişki yaşamadik şuan 18+2 haftalik hamileyim darisi isteyenlerin basina🤲🏻☺️
Mamiko_2020 YncaY çok teşekkür ederim 💕bi kızım var erkek olsun isterim ama hayırlısı tabi 🥰😍Keseye göre erkek diyende çok kız diyende bende şaşırdım 🤷🏻♀️10 gün sonra yazarım 🤭🥰
YncaY Mamiko_2020 Onlar sadece tahmin canım önemli olan doktorun dediği burda illa kız diyip erkek çıkan da var veya erkek diyip kızda çıkan var bilemiyorsun yani burası Çin takvimi gibi bişe ya tutarsa hesabı 😃
YncaY Xaza Erkekse bellidir yani erkekler kendini direk gösterdiği için hayırlısı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın 🙏🏻🥰
Xaza YncaY çok teşekkür ederim🌸12 haftalıkken erkeğe benzediğni söyledi bakalim bu sefer kontrolde ne söyleyecek doktor☺️