Gulcinozdmr Hopymomzehra bende 15 haftalık nasıl gidiyor sizde bende hala bulantı var yediğimi hemen sindiremiyorum hep ağzıma geliyor😔
Mlssa Hopymomzehra biz de 11+5 olduk ama uykusuzluk tavann 😃 bi de geceleri zor uykuya dalıyorum ve hep uyku halim var ama uyuyamıyorm 🤷🏻♀️😴😴 umarm geçer ☺️
Papatyapapatya Hopymomzehra 15+4 olduk hemen hemen aynıyız...❤bende ilk baştan sakin geçiyor...bende bi tek aç olma durumu var hiç duramıyorum...😂
Gulcinozdmr sirin41 ben hissediyorum ve bariz bi şekilde ☺️ 10 dk önce hissettim en son ☺️ Sende var mı bişiler
sirin41 Gulcinozdmr ilk hamileliğim sabah uyanırken sanki içimde deprem oluyor gibiydi ama omudur anlayamıyorum iste
Gulcinozdmr Hopymomzehra ne güzel ya maşallah ben 12 haftalıkken gittim 2 li teste bebeğin yapısına göre erkek dedi net demiyorum dedi 1 hafta sonra randevum var o zaman belli olur inş gösterirse
Sedakolcu Gulcinozdmr gittim doktora herhangi bir problem olmadığını söyledi bebeğim suyum iyi dedi bilemiyorum enfeksiyonum vardı ilaç kullandım ama geçmedi galiba ondan olurmu bilemedim tekrar randevum ayın 5 inde 🤦🏼♀️