Asyapolat Doğum için tarih almaya gittiğimde doktorumun 2 haftalık izine ayrıldığını öğrendim. Özele gidiyorum bu arada. Bu haftadan sonra doktor değişikliği yapan oldu mu? Şu an başka bir doktora gitsem nasıl olur kafam allak bullak oldu canım çok sıkkın😒
petronix Asyapolat Başta bu konu konuşulmuyo mu? Hani izne ayrılma gibi o gün orda olmama gibi yoksa takipli olduğunuz doktor doğuma girmicekse ne diye onlar bakıyor boşuna mı özele gitmiş oluyorsunuz? Yasak olması lazımdı yada ödemenin bir miktarı geri verilmesi lazımdı diye düşünüyorum
S-nss Asyapolat hayret bir şey ya özele gidip o kadar para veriyoruz özel olsun diye şaka gibiler gerçekten
S-nss Asyapolat aynı hastanede tavsiye edilen başka bir doktor varsa bir kaç muayeneye gidip deneyin bari ne diyeyim. Özel olmasının hiç bi avantajlı tarafı kalmamış şuan 37. Hafta ve doktor 2 hafta yok . Bazen neye para veriyoruz diye düşünüyorum.
Anneoldum2 Asyapolat bence numarası varsa arayın mesaj atın görüyorum kimisinin doktoru doktorum izindeydi aradım yola çıktı filan diyorlar
Asyapolat petronix en son 35.haftada kontrole gittim ve bana tekrar 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım demişti 37.haftada gittiğimde izine çıktı denildi ilk kızımı da özelde doğum yaptım ilk defa böyle bisey yaşıyorum 😔
Asyapolat S-nss evet başka bir doktora yönlendirdiler beni ama zaten çok tutulan bir doktor değildi yine de muayene ücretini ödeyip sıra aldım hiç doğru düzgün ilgilenmedi bile 2 hafta sonra gelecek zaten doğumun tahmini şu tarihler olur öncesinde olursa ben buradayım zaten gibi yuvarlak cümleler kurdu çok moralim bozuldu
Asyapolat S-nss bir de benim 2.sezeryan olacak çoğu doktor 39 a kadar bekletmiyor sezeryande nasıl olacak şimdi bilmiyorum
S-nss Asyapolat ya senin başına ilk defa gelmiş de ben bunu çok duyuyorum maalesef insanlar yarı yolda kalıyor hep.
petronix Asyapolat Kötü olmuş gerçekten başka doktor bakın artık mecbur ne yapacaksınız ama haksızlık böyleside bide gel doğumu konuşalım demiş şaka gibi paket mi aldınız? Ne kadar bi ücret ve hangi şehir
S-nss Asyapolat sıkma canını yapacak bir şey yok öyle böyle doğacak çocuk. 40ları görürsün belki o zamana da doktorun gelmiş olur.
S-nss Asyapolat He sezeryan mı anladım . Vallahi çok büyük kazık yemişsin doktordan geçmiş olsun. Bide sezeryan yani planlı bir şey gidiyorsan 1 hafta git