Sinosanneoluyor2025 ErsBegAs canım merhaba ? Meltem söyl di de senin bebiş kaçıncı hafta da kaç kiloydu ? Benim de 1 hafta karın bölgesi geriden geliyor bebeğimin :(
Sinosanneoluyor2025 Meltemanneolsun diyet beslene beslene aç mı kaldı çocuğum diye üzülüyorum şeker çıkmasın diye diyet yapıyorum ama şimdi de bugün böyle diyince doktor moralim bozuldu canım :(
Meltemanneolsun Sinosanneoluyor2025 canım diyet yap ama besleyici şeyler ye tahin ye balık somon özellikle. Ceviz kefir bulgur ve yulaf onlar güzel kilo arttırıyor. Kaşar peyniri sonra bak @ErsBegAs de düşüktü kilosu şimdi çıkmaya başladı yavaş yavas
Sinosanneoluyor2025 Meltemanneolsun tmm canım askeri düzen gibi besleniyordum :( çok üzüldüm yiyeceklerimi artiracağim 👍🏻❤️ Beril neler yapıyor büyüyor mu canım 💖
Meltemanneolsun Sinosanneoluyor2025 arttır canım şekerini yukselmeyecek şeyler ne onu belirle onları yeme sadece çünkü hamilesin besine ihtiyaç var meyve her gün mutlaka 1 porsiyon ye sut ayran bol bol iç denetim zelir bence birazcicik minik kalmis 1 haftadan bir şey olmaz 🥰 beril napsin büyümeye çalışıyor bugünlerde hiç doymuyor. Şaşırtıyor beni.
Kanye Sinosanneoluyor2025 benimki koca kafali dedi doktor sorun yok dedi ama kafası 40.haftadedi sağlıklıysa takma kafana.odemde oluyor bebislrr de
ErsBegAs Sinosanneoluyor2025 benim bebiş 35ten beri 2800 ama doktor dedi ki her bebeğin bir kapasitesi var bunun da öyle dedi vitaminlermi arttırdı göbek kaşar maden suyu kefir balık tükettim bana mısın demedi ama zaten babası 2800 ben 41de 3200 doğmuşum 🤗 genetik dedi
Kanye ErsBegAs günü aslında doktorla beraber seçtik 🤭eşimin maaşina denk getirdik bir de haftası dolması doktorlar için önemli ama o güne kadar doğurabilirim geliyor şafak 6😅hfty cumA.
ErsBegAs Kanye aaiiiy biz de haftaya cuma istiyoruz bakalım ptesi belli olacak 🥰 aynı gün doğuralımmm
Kanye Sinosanneoluyor2025 doktora sormak gerekir ama biz hamişler çok telaşlıyiz doğal olarak.Pozitif düşün derim ben 🤷🏽♀️🎀💕
Yenianne3 tahamommy bana özel günün varsa istediğin tarihi seçebilirsin demişti eger uygun haftaysa seçtiriyorlar
Sinosanneoluyor2025 Kanye yediklerimi kısıyordum kilo çok almamak ve şeker yükselmesin diye. Canım , şimdi artiricam bakalım inş düzelir hemencecik 🤲🏻❤️
Sinosanneoluyor2025 Meltemanneolsun artiricam canım anlık başladım bile ☺️❤️ Beril oh maşallah büyüyor o da annesi💖💋
Meltemanneolsun Sinosanneoluyor2025 büyüsün zaten çok minik 😊 herkes büyük benim kızım minikcik kalıyor aralarında
Sinosanneoluyor2025 Meltemanneolsun büyücekler bebeişlerimiz Allah’ın izniyle canım benim 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ Kuşadası da sıcaktır Bursa bile yanıyo sıcaklarda iştah ya kalmıyor insanda ama mecburum yemeye