Aycegul SuEr_Tu1512 granül sabun em sağlıklısı derim en baştan siveno incia uni baby olmak üzere sıvı deterjanlar denedim içerikleri temizdi buna rağmen kızım atopik dermatit oldu alerji doktorumuzda granül sabun önerdi memnunuz
Ynss SuEr_Tu1512 çok arastırmıştım siveno bugün çamaşırlarımızı yıkadık hatta ütüleyip kaldırcam nasipse kokusuda fena değil bebek gibi kokuyor
SuEr_Tu1512 Baharkle Aycegul Benimde normalde Dalin granül sabunum var. Hatta çoğu kıyafetini yıkadım. Ama yeni aldığım kıyafetlerin bazılarında sıvı deterjan kullanın falan yazıyor o yüzden sormak istedim 🫶
SuEr_Tu1512 Ynss 2Princess1Mom Bende sivenoyu çok gördüm önerilerde ama emin olamadım acaba uni baby nasıl falan diye düşündüm bi
Elovee Genelde alerji egzema olduklari icin tabiki granül sabun başka hicbirseye gerek yok. Diğerleri ne kadar temiz icerik dense de asla soylendikleri gibi degiller🙏
SuEr_Tu1512 Elovee İnternetten aldığım bazı kıyafetler var sıvı deterjanla yıkayınız yazıyor. Granülle yıkasam boyaları akar mı, özelliği bozulur mu acabaa
SuEr_Tu1512 Bebissever İlk oğlumda bebeklere özel olanlarla yıkadım, ama zaman geçtikten sonra bende bizimkilerle yıkamaya başladım. İlk zamanlar ciltleri hassas olduğu için bizimkileri kaldıramayabilir, alerji olabilirler
Elovee Bebissever vucutlari hassas olduğu icin egzama oluyorlar iyi gelmiyor granul sabun kullanin en iyisi
Elovee SuEr_Tu1512 ben hep granul sabun kullandim durunun hala tertemiz kiyafetleri 2. Ye ayirdim hatta
Elovee SuEr_Tu1512 hayir lekeler tazeyse normal beyaz sabun ya da e bebek toz leke cikaricisi var aksamdan 1 kasik kaynar suya atin camasirlari bekletin sabaha yikayin bana cok dua edeceksiniz❤️ herseyi denedim herseyii inanin
SuEr_Tu1512 Elovee Tamam canım teşekkür ederim 💖 İlk oğlumdan kalan kıyafetlerin bazılarında lekeler kaldı, çıkaramamıştım. Bu seferki taze lekelere denerim🫶