1sen1ben1debebek en azından açıklığına baktirsaydin canım varmı yokmu öyle ya eğer var ise mecburen doğuma alırlardı suyunu fln patlatamazlaf korkma anidende doğum başlamaz öyle bir kere çatı muanesi yapmayla ciğer geliştirici vurdurt vurmadilarsa canım durdurmak için sürekli serum takarlar ben oğlumda biliyorum sbh akşam sürekli açıklığına bakmislardi ina rağmen acilmam olmadı korkma onlar acamazlar stn bizzat ben yaşadım ya benim ağrılarım oluyordu sezeryana alcaklardi beni ben istemedim acikligim yoktu sürekli serum vurdular sancı çektim çok şükür durdurdular ama sürekli hep hastanede yattım dedim en sonunda imzayı atıp çıktım sıkıldım çünkü hastameden yat yat nere kadar bsy de yapmiyorlardi çıktım bidahada gitmedim hastaneye 38 haftamda kendi suyumla gittim hastaneye düşün 30 haftamda erken doğum riskim vardı ciğer geliştirici vurundum kaç defa asl sezeryani kabul etme çocuğunun kalbi vs durmadigi sürece bebek iyi durumdaydı ama benim sancım vardı nst de sürekli sancı çıkıyordu bna sabah sezeryan olcagimi soylediler ama bebek iyi durumda dediler bende akşamdan çıktım kabul etmedim o yuzdn sende açıklığına bir kere baktır eğer açıklığın yok ise asla dokundurtma ve bebeğin de iyi durumdaysa sknti yok evde yat ciğer geliştiricileri vurun ama