mutlumoomm bebetomveben_ 8+3 üm sadece halsiz ve mide bulantım var çok şükür azaldı mide bulantılarım ilk zamanki kadar değil
seymanurbyn bebetomveben_ 8+2 den merhabalar, bulantım ara ara oluyor kusmalarım henüz yok sadece hafif kasık ağrısı ile geçiyor günlerim
merrrvees Solin27 benim 7+3 ara ara kahverengi lekelenmem oluyor bundan önce 2 düşüğüm var ve stresliyim her gün kan sulandırıcı iğne vuruyorum sıkınıtlıyım sürekli yatıyorum bunaldım
Solin27 merrrvees dikkat et canım benimde 6 haftadan 7 haftaya kadar lekelenme oldu durdu bir hafta sonra günlünü ferah tut inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🤲🏻 inşallah sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Sisihappy Ben de 8+2 ama 5. Haftadan beri zulüm gibi mide bulantıları göz kararması halsizlik baş ağrısı vs en bir hafta önce acile gidip serum taktırdım ondan sonra daha iyiyim ama mide bulantım ucundan devam ediyor hala ev işi yemek vs yapamıyorum sürekli kuru kuru ve dışardan şeyler yiyorum inşallah zorlanan bütün hamiller en tez zamanda şifa bulur
MadameTussauds Sisihappy bebetomveben_ Eliffaytacc haftadan selamlar kizlar ve 5. haftadan beri bulanti kusma ne hale geldigimi tahmin edersiniz hastanelerde mi yatmadim serumu yemedim kusmadan dolayi şaftım kaydi resmen 6 kilo verdim Allah yardimcimiz olsun
2babyy2 Sisihappy Kızlar Bende 7+5 günlüğüm bitik durumdayım hiç bir şey yiyemiyorum sürekli bir öğürme kusma dudaklarımda aşırı kuruluk var çok fazla baş ağrım var yerimden kalkamıyorum evi gözüm görmüyor berbat durumda hepimize çok çok geçmiş olsun inş atlatıcaz bu günleri 🙏🏻
Elovee 8 oldum bende beter durumdayim cok halsizim ayaga kalkmak dahi istemiyorum ilk hamililegimde cok enerjiktim noluyor bana boyle
bebetomveben_ Cerentoprak mutfağın önünden geçsem midem bulanıyo koku hassasiyeti mahvetti beni yemek yemeyi özledim midem sürekli şiş o kusmaya rağmen nasıl rahatlamıyor anlamıyorum 😔
aysenur6 Solin27 gebelikte ishal hoşlanılmayan bir şey isterseniz gidin probiyotik verir biraz rahatlarsınız
gizemceliks Solin27 hem kontrolüm vardı hemde bugün ishalden gittim dokrora normal dedi bol bol sıvı tüket eğer geçmez ise dahiliye görünürsün dedi ama akşam üstü geçti çok şükür başlanmış patates ve yoğurt tükettim 🌸 çok geçmiş olsun bu arada❤
izelaren 8+2 halsizlik mi bitkinlik mi adlandıramadığım aşırı isteksizlik gibi bişey yaşıyorum sanki gazım var göğsümü sıkıltırıyor çıkartsam geçecek gibi bi sıkıntı var rahatsız edici bişeyler ama adlandıramıyorum sizde de böyle mi ya. Ha bir de bulantı akşamları ve acıkınca oluyor genelde
Eliffaytacc 9+2 sabahlari mide bulantisi basliyor kahvaltidan sonra afedersiniz ne var ne yoksa cikartiyorum, halsizlik ve yorgunluk zaten zirvede, birde progestan kullaniyorum full eziyet
bebetomveben_ Eliffaytacc Allah yardımcın olsun canım aynen valla zor geçiyo inşallah ilk trimesteri atlatınca düzlir