BerilGzl Haticecinar ütü ile yapışan taşlı kanat var ben ondan aldım harfleri de aynı sekilde cok kaliteliydi foto atabilseydim atardım buraya
Miniklerimmm BerilGzl harfler ve kanat büyük boymu aldınız ebatlara karar veremedim ben birde sert olmuyormu bebek sırt üstü yatınca acıtırmı
BerilGzl Miniklerimmm zaten birkaç foto çekip anı olarak saklarız sert olur mu bilemem ama yüzüstü yatırıp çekecem fotosunu😁
BerilGzl Miniklerimmm bizim iki ismi oldugu için kücük harfleri tercih ettim sığdı. Tek isim ise yine küçük ebat daha güzel duruyor
Devran 119 tl ye kargo dahil çok güzel sayfasını bilmiyorum bende bu sayfadan aldım bi bayandan noyu whatsaptan yazdım resim attı kişi aynısı geldi valla malı kaliteli 0 (533) 493 64 60
Fikriye001 Haticecinar https://www.instagram.com/p/BryBo62l99s/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=k0t1upc2h7mx ben bu sitede yaptırdım 80 tl ye çok güzel bi bakın derim diğer kanatlı tulumlardan daha şık ve göz dolduruşu 40 mevlidi için kullanmayı düşünüyorum ben
BerilGzl Elif01 Neslihankyvn buraya nasıl foto atılır bilmiyorum instagram adresi yazarsanız yollayayım 😊