Nimoss Sementa63 Bence ara sor ya da tekrar gidene kadar kullan genel de kullandırıyorlar tedbir amaçlı.
Nimoss XMelodika Kanamam oldu o sebepten verdi kendi doktorumda devam etmemi söyledi ama aklıma hiç fitil mi oral mı kullanayım diye sormak gelmedi. Ben hem yan etkisi yüzünden hem de fitil şekli daha etkili olduğunu duyduğum için fitil tercih etmek istedim.
XMelodika Nimoss yani genelde fitil daha az etkisi olduğu için söylüyolar sizi hangisi daha az etkilediyse öyle devam edin ama fitil yinede çok pratik heleki hap yutamayan ben için 😅
XMelodika Sementa63 ilaç daha varsa kullanın bence her ihtimale karşı destek bi ürün aslında yani zararı yok bunun bende başta tedirgin olmuştum sadece ağrım vardı o yüzden verilmişti doktor kullan düşüğü engeller destektir demişti kontrole kadar devam et bence
Nimoss XMelodika bence hap yutmak daha iyi ama 😂 işte fitil daha etkili ve yan etkisiz diye böyle deniycem.
XMelodika Nimoss işaret parmağınızla birazcık ileriye ittirin çok pratik bacakları hafif kendinize çekin kendi gidiyo zaten sonrada uzanın alışınca daha kolay gelecek 🙏🏻
Dry94_ Nimoss mümkün olduğunca derin e itmeye çalışın zaten 20 dk da emiliyo sonrası gelse de sıkıntı değil gelmesi normal zaten
busra1708_ Kanama sebepli lekelenme ile 10.haftada başladım, içerideki kanama bitti, lekem azalsa da hiç bitmedi 32 haftalığım ve hala kullanıyorum günde 2 tane, doğuma kadar da kullanacak gibiyim