Iros67899 Benim gibi olanlar varmi ya sabah bi kalkıyorum dünyaya karşı bi umutsuzluk keyifsizlik gün boyu aynı dışarı hava gündüz gözüme bi tuhaf geliyor bisey yapamam yok dibindeyim resmen
Elovee Benimde öyleee yaa sürekli evi değistiresim geliyor. Yok tv ünitesi sehpa halilar hersey gozume batiyor😂😂😂😂
Zumruduanka160 Elovee depresyon böyle bişey değil yalnız . Öyle bişeyleri yapayım evi değiştireyim filan o can sıkıntısı oluyor .
Elovee Zumruduanka160 ben depresyonumu bu sekilde yasamayi seviyorum. Sürekli yenilenmek iyi geliyor❤️
Nihan9393 Bu durum bendede var ve bugun kendimi sorguladım oladar mutsuzum ki hiç bişeyden mutlu değilim bir is yapmak zor geliyor yatıyorum sıkılıyorum. Çalışıyorum sıkılıyorum. Bir oğlum tahammülüm hiç yok . Enerji sıfır. Ne zaman geçeçk bilmiyorum
Zumruduanka160 Elovee bende diyorum ki bunun adı depresyon değil . Depresyondaki insan hicbirşey yapamıyor yapmak da istemiyor zaten maalesef çok ağır geçen ruh sancılı bir süreç . O yüzden günlük basit sıkıntılara depresyon demeyin demek istedim..
Elovee Zumruduanka160 ben zaten arkadaşa espiri olsun diye depresyondayım dedim. Gerçek anlamda depresyonda değilim. Sadece sancılı bir süreç geçiriyorum böyle şeyler de beni mutlu ediyor. Hayatimin her alaninda yenilenmek ilacim❤️
Elovee Zeynepdinc geciciymiş zaten hamilelikten dolayiymiş benim cok stres altında hissettigim icin kendimi kapatmişim. Simdi korkularimin üzerine gittik ve aştık çok şükür. Ama alişverise devam hahahhah