Oznur_umay67 Kızlar merhaba 25haftalık kız bebeğe hamileyim. İlk gebeliğim. Bebeğin bu zamanlar da hareketleri ne sıklıkla olur. Benin ki iki gündür çok hareket etmiyor gibi. Çok sıcak köyümdeyim. Biraz yoruluyorum gün içerisinde. Bunlar da bir etken olur mu
oglussannesiiii Oznur_umay67 zaten bu zamanlarda çok uyurlar çok hareket etmezler 28. Haftadan sonra 2 saatte 10 hareket beklerler o yüzden telaş yapma canım korkunu gerektiricek bir durum değil bende sen gibiydim korkardım doktorum böyle diyince rahatladım
mmedinestlms Oznur_umay67 elbette yorgunluk ve sürekli hareket halindeyseniz hissetmemeniz normal ama akşam uzanın rahat olun onunla konuşun iltifat edin karnınızı okşayın benim kızım ilgi manyağı iltifat edince karnımı okşayınca hemen karşılık veriyor hareketlendirecek şeyler tüketin tatlı ve kahve için yine hareketlenmezse bi doktora gözükün derim bende bugün 24 haftalık olduk Rabbim sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin
oglussannesiiii Oznur_umay67 ayakta durunca yürüyünce sallanma etkisi de çok oluyor uyuyorlar oturunca hareket etmeye başlıyorlar
Oznur_umay67 oglussannesiiii oglussannesiiii insan çok tedirgin oluyor ister istemez. Çok teşekkür ediyorum biraz içim rahatladı ✨🌸
Oznur_umay67 mmedinestlms mmedinestlms evet geceleri az da olsa hissediyorum gibi ama insan korkuyor işte. Gün içerisinde de biraz yorulunca insanın aklı kalıyor .
mmedinestlms Oznur_umay67 korkma içini rahat tut güzel anne sen strese girersen stresten de bazen hareket etmiyorlar bazen bizi tatlı korkutuyorlar sonra geçiriyorlar bol bol duanı et ve kendini strese sokma 💐💐
Oznur_umay67 mmedinestlms çok teşekkür ederim. Öyle yapmaya çalışıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🌸