Sila41_ Kızlar uyandığımdan beri tekme vs. 0 hiç yok dün de azdı hareketleri ama sertleşme gerilme kolunu bacağını zorlaması vardı bu gün sadece birkaç kez sertleşti o kadar ama ağrım yok yarın kontrolum var 9 da sizce ne yapmalıyım
ikibebelianne-M Sila41_ tatlı birseyler yiyip sol tarafiniza uzanin biraz sakin kalinca baslar insallah bazen benimkide duruyor meyve yiyip yatiyorum hemen başlıyor hareketlerini takip edin yinede hareket etmezse doktorunuza bir danisin
Pamuk95 Sila41_ korkutmak istemem ama acile gidin isterseniz, önlem önemli, inşallah bir sorun da olmaz
baharalper Sila41_ korkutmak istemem ama acile gidin bence her türlü hareket olması lazım diyorlar doktorlar, eltim bu şekilde acil sezeryana alındı bebek hareketleri durağan olduğu için kordon dolanmış meğerse, riske atmayın derim ben
DilAra_123 Kuzum al benden de o kadar artık yerleri çok daraldığı için fazla hareket edemiyorlar benimki de kasılıyor ediyor ben zorlarsam tekme atıyor ediyor
Sila41_ DilAra_123 korktum ya bende öyle mi dersin, ne kadar hareket etmesi tekme atması sağlıklı acaba
Sila41_ DilAra_123 eğer öyleyse 2 saat 10 hareket hiç yok o zaman daha yeni biraz midemin o tarafa bacakları hareket etti ama ne bileyim varlığını hissettim yani ama eşim gelince bir acile gitmekde fayda var sanki
Sila41_ Pamuk95 ya şuan daha yeni gerinme gibi mide tarafımda hissettim ama yine normali gibi değil hareketli bir bebek çünkü normalde, eşim gelince bir gideyim acile olmazsa
Sila41_ baharalper haklısınız eşim gelince bir acile gideyim en iyisi uzak olduğu için tek gidemiyorum arabasız 1 saati buluyor gitmek
Pamuk95 Sila41_ insallah bir sorun yoktur sağ salim alın kucağınıza, sizinle aynı zamandayız hatta gününe kadar😊
Sila41_ Pamuk95 aaa ne güzel hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah şuan daha iyiyim ben hareketleri biraz daha hissettiğim için acile gitmekten vazgeçtim sabah kendi doktoruma gidicem direkt siz nasılsınız 36. Haftada nişan falan gelenleri okudum çok bu gün sende bişey var mı
Pamuk95 Sila41_ sevindim, yok bende ağrılar oluyor sadece ama pazartesi dogumum olacak Allah nasip ederse, tansiyondan kaynaklı 37 dogumu başlatacaklar