Hnmli Kızlar böyle eski Türkçe olsun da istiyorum asil bir isim de olsun istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Benim seçtiklerimi de yazayım bi oylayalım bacılar ya🫠 -Asya —İlay -Neva -Mihri
seymaseda Hnmli Nasipse inşAllah biz inci sare koyduk sağlıkla gelsin yavrularımız 🌸 Ama ben mihri naz isminide çok beğeniyorum 🌼
aybalasmom Hnmli yazdıklarınız arasından İlay ve Asya çok güzel. Öneri olarak da Akça, Ayça, Akay önerebilirim. Ben de Öz Türkçe Aybala Gökçen koyacağım. (Gökçen ;Atatürk’ün evlat edindiği Sabiha’ya verdiği soyisim Sabiha Gökçen yani)
Deletedmom_297 Her türkçe isim kulağa hoş gelmiyor mihri koymayın benim adım mihriban inanın çocukluk zamanlarımda falan kimsede yoktu okulda tek bendim hiç sevmezdim herkes mihri derdi bana kulağa da hoş gelmiyor evet herkes bebeğine güzel isim koymak istiyor ama cidden bazı isimler çok kötü
Seyda-06 Hnmli kızım olcak diye çok umutluydum adı bile hazırdı asya olcaktı ama oğlum olcakmış defne isminide beğeniyorum
Grendaaii İlay çok güzel ama eşime söyleyince ilayda olsun daha güzel dedi benim içinde olumlu oldu. Şuan iki isim arasındayız bizde ilayda yada ayça hala net karar veremedik 😂😂 ilay a hala ikna etmeye çalışıyorum ama 😂😂😂
greybrde Hnmli Asya komşumun kızı aşırı arsız bir çocuk ismimin enerjisine inanıyorum ben efnan veya devin düşünüyorum mesela