1sen1ben1debebek Kızlar sonuç göstermeye gittim nstde sancı çıktı acile gönderdi doktor serumdan sonra bidaha nst gşrşcem böyle olan var mı aranızda canım da sıkıldı 1.5 saat daha Burdayım 🥲
ozlmakmhmt 1sen1ben1debebek bende yaşadım bunu serumla sanciyi durdurup gönderiyorlar bir hafta sonra tekrar sancı tekrar serum bir ayım böyle geçti 36. Haftada 2 hafta daha durdurmamiz lazım sanciyi dediler ama artık durduramadilar acil sezeryana alinmistim.🫣 İnşallah durdururlar haftan dolar canım geçmiş olsun 😊
Yasemnnnnn 1sen1ben1debebek sen hissettin mi bişey bende bugün 30 hftalik oldum bı 15 dk önce adet sancısı başladı belime atan normal mi bende şimdi post açacaktım
1sen1ben1debebek Yasemnnnnn hissettim çok kasılıyordu ayrıca ama sonuç göstermeye gitmiştim normal poliklinik muayenesine birden nst istedi orda sancı çıkınca acile gönderdi serum takmalarına rağmen sancı geçmedi daha da arttı yatış verdiler kabul etmedim çıktım hazırlık yapmadım diye
1sen1ben1debebek Yasemnnnnn 28 de başladı kasılmalar ben normal sanmıştım😅kıpır kıpır valla gelmek istiyor