Tugce9408 Merhabalar, bebeğin ilk kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkadınız? Siveno çamaşır deterjanı kullandım fakat çok sulu olduğu için deterjan gözünden makine çalışmadan akıp gitti sorun olur mu acaba köpük hiç oluşmadı yardımcı olabilir misiniz ☺️☺️
myangelson Tugce9408 deterjan gözüne sıvı deterjan aparatı koydunuz mu? Onu koymazsaniz akar gider. Yıkanır mı onu bilmiyorum. Ben aparatı takip yikiyorum hep. 34. Haftada yıkadık utuledik çanta hazırladık
Zhdnl Tugce9408 35. Haftaya girdim bugün yıkadım bende siveno almıştım dediğiniz gibi çok sulu hatta kapatıp çalkaladım sonra ilave ettim yine aynı ama yıkanmış yani hafif sabun kokusu var üzerinde ben suyu alırken koyuyorum normalde de deterjanı
Miniginannesiiii1111 Tugce9408 ilk oğlumunkini 30 da yıkamistim bunuda inşallah 30 da yikayacam 24+1 şuan 🙂🧿
Muallim3 Biz sıvı deterjanları suyu tam olarak köpürte köpürte almaya başladığı zaman atıyoruz. Diğer türlü akıp gider.
myangelson Tugce9408 Allah Allah o nasıl oluyor öyle ilk defa duydum degisikmis tutması lazım normalde
Tugce9408 myangelson diğer deterjanları tutuyor kendi kıyafetlerimizi yıkarken bu su gibi deterjanda mı sorun var anlamadım bende
myangelson Tugce9408 ayarı falan olmasın? Aklıma bu sekilde geldi. Ben daha bugün yıkadım çamaşırlarını uni baby deterjan o da su gibi direk ama akmadı haznesinde duruyordu. Siveno hiç almadım daha mı farklı bilemiyorum şuan
Accountant Tugce9408 sıvı deterjan aparatını taktınız mı takmadıysanız ondan kayıp gitmiştir ben yarım saatlik programda yıkadım 34. Haftada falan