birerkekannesi__ benim kız kardeşim ve eltisi kullanmış ben yine de çok itimat etmek istemedim fakat o sayfadan bir karanfil krem vardı benim normalde dizlerim ağrır ameliyat olmam gerekiyor ama riskli bir ameliyat olduğu için ameliyat olmayı kabul etmedim ve o sayfadan karanfil krem vardı ben onu kullandım hem dizlerimin ağrısı geçti ona hitapen o sayfadaki bütün ürünleri sipariş ettim yani cilt bakım ürünlerine kadar her şey doğal da güvenilir bir sayfa ınstagram’a evvahe doğal yazarsan sayfa çıkacak sayfanın kurucusu da yağmur ibiç biraz takip edersen anlayacaksın aslında dediğim gibi kız kardeşim ve eltisi çok memnun kalmışlar ikisinde de yoktu yani çatlak falan ama senin araştırmak gibi bir vaktin yok anladığım kadarıyla çatlağın başlamış uygun fiyatlı zaten şu an bir alana ikincisi 1 lira alabilirsin istersen al bir dene ve çatlağın varsa karnında kaşınıyorsa goguslerin de kaşınıyorsa kaşınmamaya çalış çünkü kaşıdıkça daha da çoğalır bilgin olsun ben normalde almayacaktım ama kaşıntı vardı benim de karnımda ve göğsümde kız kardeşime söyledim o da dedi ki muhtemelen seni çatlağın mı başlayacak hemen o sayfaya gir sipariş et ben de hiç indirim falan beklemedim yani normalde hep bayağı iyi indirimler oluyordu çünkü artık iş işten geçecekti o yüzden hemen sipariş ettim birkaç gündür kullanıyorum daha yeni başladım düzenli kullanmak gerekiyor günde 2 defa bir sabah bir akşam önce Hindistan yağını sürüyorsun ardından da o serumu sürüyorsun yıkamıyorsunuz zaten öyle duruyor