busraannecikk Kızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz daha çok yeni ya ben ultrasona bile hiç gitmedim gitmelimiyim siz gittiniz mi garanti olsun diye 7. Hafta mı gitsem diye düşünüyorum hem kalp atışını da belki duyarım o hafta
oslms busraannecikk benim 13 haziran 5+4 de gittim kese göründü 7 de kalp atisi da duyulur ama vakit geçmiyor sanki🥹❤️ beta hcg baktirdinizmi
momhapy busraannecikk benımde 12 Haziran son adet tarıhım kese göründü şükür kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı ama kramp ve karın ağrılarım oluyor sizdede aynı durum varmı acaba
minikbaby20 busraannecikk bence kanama vs bir sıkıntı yaşamadığın sürece 7. Hafta civarı gitmek daha mantıklı
ucuncugeliyo busraannecikk benimki 12 haziran 6 haftalik gosteriyo uygulama. Yarin da randevu aldim gidicem normalde bu kadar acele etmezdim 3. Bebisim olucak insallah biraz beklenmedik zamanda gelince hemen gidip gormek istiyorum gercekten hamile miyim ogrenmek istiyorum. bulantim ve kasik agrim var simdilik
arilanki_ sat 10 haziran benim de. bu cumartesi randevum var ilk defa gidicem umarım kap atışını da duyarım
cicek90 Benim 18 Haziran yarın gidicem kan tahlili bakılacak tekrardan sağlıklı yükselme var mı diye ona göre de doktor randevusu alacağız
busraannecikk cicek90 önce ona mı bakması gerekiyormuş o zaman öncesinde bende kan testi bakıp sonra randevu alayım
busraannecikk oslms bence de vakit geçmiyor önce hamilemiyim değilmişim diye geçmedi şimdi keseye bakmaya geçmiyor sabredemiyorum bebeğimi görme zamanıma 😊hcg ye iki hafta önce öğrendiğim zaman bakmıştım 80 di o zaman onu düzenli kontrol ettirmem mi gerekiyor
cicek90 busraannecikk ben daha önce yaptırdım testi ama daha önce düşük yaptığım için beta nın nasıl yükseldiğini bakmak istedi
oslms busraannecikk evet iyi olur 48 saatte 2 katina cikmis olmali 3 bin civarinda kese görünmüş oluyor bu haftalarda ama bu kadar beklemissiniz artık kanama vs yoksa 7. Haftada kalp atışı ile iciniz rahatlar inşallah 😊
oslms momhapy benimde oluyor sol kasigim bazen sag kasıgim batma yanma gibi Bulantım yok biraz halsizim idrara sık çıkıyorum
momhapy oslms benımde şükür bulantım yok..bel ağrısı başladı bugün rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın hepımıze
momhapy Papatyammm123 evet 6+1 şuan aynen 8 haftalığa denk gelecek gitmem insllah ama 7nin içinde de gıtsem olur çalışıyorum çok ızın alamadığımdan soylemıstım o sekılde gel Demıstı doktor