Beyzanrcnp Yaswinn bende burda bekleyim bende arıyorum kaç aydır fiyatları biraz pahalı geliyor ama bilmiyorum
erikarpuz Yaswinn nasıl özellikleri oldun istediğinize ve bütçenize göre değişiyor 5 bine de araba var 50 bine de
Miinniik Yaswinn e bebek babyplus snapjoy aldik hem puseti var hem travel gibi hemde kabin gibi kullanışlı bi ürüne benziyor henüz kullanmadik e bebek indirimden 7 bin tl 8 taksitle aldik hemde epey uyguna geldi bize insallah memnun kalırız
Buserhn Bagi neo 2 aldım ben hafif ve kullanışlı öneririm. E bebeğe gidip sorarsanız ayrıntılı anlatıyorlar
Yaswinn Buserhn @forumgurmesi @Busra_C10 @erikarpuz sadece bebek arabası mı yoksa puset de almalı mıyız karar veremedik. Oto koltuğu da alıcaz
erikarpuz Yaswinn puset 6 ay kullanılıyor eğer puseti arabayla kullanmak istiyorsanız travel sistem almanız lazım kabin boylara puset oturmuyor
Busra_C10 Yaswinn yeni doğanda hastahaneden çıkışta falan puset kullanılıyor ilk 6 ay. Traveler sistem aldık biz öncelik olarak. Oto koltuğunuda yoyko tercih ettik.
megu777 prensesmoana ben bu arabayı denedim maalesef üfleseniz uçacak gibi ve malzeme kalitesi çok vasat mutlaka deneyerek alın :(
AtlantisKralicesi Yaswinn travel isteyip vazgeclerdenim prava koyu gri rengini kullaniyorum doğduğundan bu yana tavsiye ederim içine herhangi bir puset sığıyor travele gerek kalmadı böyle daha iyi oldu