Melikeeeayko Kızlar hamilelikte uzun süre çarpıntı ekstra atım yaşayan oldu mu? İkinci hamileliğim ilkinde böyle bı sorun yoktu panik atak kaygı bozukluğu var bazen endişeleniyorum
Annekuzusu123 Melikeeeayko aynı durum bende yaşıyorum bazen ağlama atakları geliyor çarpıntı oluyo olunca da nefes darlığı yapıyo haliyle bende de panikatak var belkide ondan ama Ben bide enfeksiyon tedavisinden hastanede yatıyorum o yüzden de oldu birazda tetikledi
Aycegul Melikeeeayko aynı sıkıntılar bendede oluyor 38. Haftaya girdik şu son iki haftadır nabzım yükseliyor nefesim daralıyor uyku yok zaten geceler uyur uyanık geçiyor baş ağrısı hiç geçmiyor bazen aşırı bi ter basması bunalma daralma oluyor Allah yardımcımız olsun sıcaklara denk gelmesi de tetikliyor sanırım
Melikeeeayko Annekuzusu123 Rabbim şifa versin yardımcınız olsun 😊 bu günler güzel günlerin fragmanı olsun İnsaAllah dua da beni de unutmayın lütfen
Melikeeeayko Aycegul Allah yardımcımız olsun siz sona gelmişsiniz maşallah ben daha 19 haftalık hamileyim dediğiniz gibi sıcaklar da tetikliyor dua eder dua beklerim İnsaAllah 🥹
Aycegul Melikeeeayko kadın doğumcuma sordum gebelikte de emzirme sürecinde de kullanılan ilaçlar var yaşadığınız stres kaygı bebeğe daha çok zarar verebilir psikiyatriyle görüşüp ilaç kullanabilirsiniz anksiyete panik atak için demişti ama ben dayanmaya çalışıyorum doğurana dek 😢
dilek190 Melikeeeayko şuan 5 haftalıgım ve ilk hamileligimde hic yasamadim 2. Hamileligimde ekstra atım sanırım çarpıntıda oluyo neden olur anlamadim gercekten ve bunaliyorum öyle olunca