Handaaan Kızlar soru başlıkta ebet siyah kaka yapıyor sütüm çok yetmiyor emiyor ama boş emiyor gibi kaşıkla mama veriyoruz . Yeterincede besliyoruz ama siyah kaka gelmeye devam ediyor bu durum sıkıntılı mı mamada mı az geliyor acaba ya ?
Daisyy000 Handaaan Gayet normal zift gibi bir kaka,zor siliniyor hatta.Bu mama veya sütun az gelmesinden yada yetmemesinden kaynaklı bir durum değil❤️
Handaaan Daisyy000 Daisyy000 evet zift gibi ve zor siliniyor . Herkes normale dönmesi gerekirdi niye hala dönmedi diyip duruyor zaten sütüm gelmiyor psikolojim alt üst oldu
Handaaan Cileklipizza ay öylemi diyorsunuz herkes bana normale dönmesi gerekirdi beslenemiyor diyip duruyor 😢
Cileklipizza Handaaan benim oğlum doğduğunda öyle bir yapmıştıki temizleyemedik eşimle ,kızım bi kaç kere yaptı sonra normale döndü şuan bebek çok küçük ztn tam ememiyor ki kontrol ettimi çocuk doktoru sarılık olsa o söyler ztn
Melosss_16 Handaaan canım kimseyi umursama banada misafirler sarılık olmus dediler hiç biseyi yokmus bizim de 4.günde normale dönmeye başladı rengi.
Daisyy000 Handaaan Korkma canım çok normal oğlumda 10 günü buldu o kakanin normal renge dönmesi. Sütü dert etme zamanla bebek güçlü emmeye başladıkça artacak. Bak benim 2-3 damla geliyordu sütüm, zamanla arttı 2 yaşına kadar emzirdim.
Handaaan Daisyy000 okadar iyi geldiki şu yazdıklarınız bana Allah razı olsun lohusa psikolojisinden sürekli ağlıyorum . Sürekli emzirdiniz dimi ? Birde mama takviyesi hiç yaptınız mı az geldiği dönemde?
Daisyy000 Handaaan Süt gelsin veya gelmesin sürekli emzir mutlaka. Bide Solgar Brewest Years with b12 hap .Benim sütümü bu hap coşturdu bunu siddetle oneririm
Muallim3 Çok normal. 9 ay amnion sıvısı içti ve çıkardı bu çocuk. Şimdi onları boşaltıyor. 🤭 Bir de kolostrum da buna sebep olurmuş. Biz de okulda görmüştük.
Handaaan dilaradoyan evet burda herkes öyle söylüyor bakalım içim biraz daha rahatladı teşekkür ederim