miniminibebek Kızlar klima derecesi kaç olmalı ve ne giydirmeliyim yardımcı olur musunuz cumartesi Dr kontrolüne götüreceğim o zaman soracağım iki gün var daha
ozlemeslemgoktug miniminibebek klima direk vurmasın üstünde çok ince uzun kollu olabilir hemşire sizin gibi görmeyin onu siz usumuyorsunuz ama o üşür demişti bana
Catperson miniminibebek oda sıcaklığı 25 derece civarında olursa iyi olur. Mutlaka bi termometre edinin. Oda sıcaklığında sizden bir ince kat fazla giydirin demişti bize doktor önceki doğumumda. Başta nasıl alışırlarsa öyle devam ediyor bir de.
biranne_birbebek miniminibebek 24-25 bana çok soğuk geliyor ben 28 dereceye ayarlıyorum. Fan ayarını da düşürüyorum oda serin oluyor bebek zıbınla duruyor. Ara ara da hep camı açıyorum bazen camı üstten açık bırakıyorum.
Miranne Canım klima vurmasın direk. Oda serin olsun siz üşümüyorsanız o da üşümez. Sizden bir kat fazla giyebilir. Hafif uyku modunda çalışsın yani
miniminibebek Miranne klimanın altına koyduk üste vuruyor klima diye beşiğin üzerini çarşafla örttük üzerinde uzun kollu var şapkasını çıkardık ama ben genel olarak üşüyorum klimayı 30 a ayarladık ama doğrusu böyle mi bilmiyoruz
miniminibebek ozlemeslemgoktug ensesine falan bakıyorum sıcak üşümüyor sanki beşiğin üzerine çarşaf attık yeterli mi acaba
miniminibebek biranne_birbebek 30 bile bana soğuk geliyor ayaklarım üşüyor uzun kollu giydirdim ama zıbın mı giydirseydim
biranne_birbebek miniminibebek çok küçük daha seninki belki üşüyordur. Ensesine gövdesine bakabilirsin birde ne olursa olsun ayakları önemli çorap giydiriyorum ben uyanıkken. Uyurken çıkarıyorum üstünü ince müslinle örtüyorum.