betus_19 Berivanlina21 Merhaba bende çarşaflıyım liseye giderken giymeye başladım hala giyiyorum çok şükür sana tavsiyem öncelikle feraceyle kendini nefsini bir denemen baktın feraceyle rahatsın daha sonrasında çarşafı şerife giyersin Rabbim şimdiden mübarek eylesin 🌺
Berivanlina21 betus_19 masallah Rabbim daim etsin 🥰❤️ bende feraceyi ilk denemeyi düşündüm nefsim açısından ama bı yandan da direk çarşafa girmek daha güzel ❤️
Berivanlina21 mrvunn yapabilirim ama peçe takabilecegimden emin değilim şu an ama pecesiz de olmaz ki 🙄 Baktım güzel ve ucuzmuş
hamilegunlugum5 mrvunn ben şu an tunik pantolon giysem çok memnun olur çevrem çünkü diyorum ya gerek olmadığını benim abarttığımı yaşıma göre giyşnmediğimi söylüyorlar aileler
Kelebekkkk34 hamilegunlugum5 canım biraz geç görüyorum mesajını ama sormak istedim. Ben tunik pantolon falan giyiyorum ama bu tarz giyinmeye çok özeniyorum çok beğeniyorum inşallah Rabbim nasip eder. Benim merak ettiğim şu yazın bu giyim çok güzel oluyo ama kışın ne giyiyorsunuz üzerine
anneolmakneguzel_ Denizz43 canım ben de tesetturluyum. Çarşafı bence tesetture uygun değil. Gogus bolumunu aşırı belli ediyor, ruzgarda popo vs heryere yapışıyor 🥹 onun yerine bol feraca üzerine uzun eşarp aynı etkiyi yapıyor❤️